skip to Main Content
0575-820000 info@spekschoorbv.nl login APIERO

Feest bij Spekschoor bv.

Feest bij Spekschoor op 1 juli

Het is feest bij Spekschoor Industriële Reiniging en u bent van harte welkom. Op zaterdag 1 juli vieren we dat Eric al tien jaar bij Spekschoor bv werkt (verderop leest u daar meer over), terwijl Spekschoor bv ook al weer 22 jaar op de markt opereert. We vieren ook dat ik 50 (en een half) ben geworden. En zeker niet onbelangrijk: We hebben de audit voor de VCA**-keuring weer glansrijk doorstaan. Zonder op- of aanmerking is deze weer met drie jaar verlengd.
Via deze weg willen wij u en uw partner dan ook van harte uitnodigen om op 1 juli dit samen met ons te vieren. Wij hopen u te verwelkomen op ons bedrijf aan de Loohorst 5A te Zutphen (e.e.a. is overdekt). Vanaf 18.00 uur is de BBQ warm, de drank koud en de muziek op stoom.

Aanmelden voor het feest

In verband met de catering vragen wij u om u (voor 23 juni) aan te melden op het e-mailadres feest@spekschoorbv.nl. U bent van harte welkom.
Met vriendelijke groet,
Vincent Spekschoor

Meld je nu aan voor het feest op 1 juli – klik hier

Jaarlijkse De Beele Rit

Voorafgaand aan het feest rijden we weer de jaarlijkse, prachtige rit voor de jongeren van orthopedagogisch behandelcentrum de Beele uit Voorst. Met meer dan honderd auto’s waaronder Ferrari ‘s, Porsches, Bugatti’s maar ook met getunede en met woofers voorziene scheurijzers trekken wij door de omgeving. Onderweg worden de kids na een lunch, ook getrakteerd op stoere demonstraties van brandweer en (honden)politie. Veel van de auto’s en (politie)motoren zijn ’s avonds ook te bewonderen tijdens het feest in Zutphen.

Uitvoerder Eric Roelse werkt al tien jaar bij Spekschoor Industriële Reiniging

Eric Roelse werkt op 1 juli tien jaar bij Spekschoor Industriële Reiniging. „Het is nog steeds een uitdaging”, vertelt hij enthousiast. Hij is uitvoerder, of “inhoudelijk bedrijfsleider” zoals hij het zelf noemt. „Ik stuur de jongens aan, neem ook werk aan, zorg voor het wagenpark, de keuring van de materialen en ik bezoek de werkplekken.”
Ondanks de tweede vestiging van Spekschoor bv in Vlaardingen, is Eric zijn auto “zijn kantoor”,  want hij is altijd onderweg en bezig om de jongens te faciliteren en de klanten tevreden te houden.
Die ondernemende en dienstverlenende instelling is hem met de paplepel ingegoten. „Ik was één toen mijn vader een scheepsreparatiebedrijf kocht en negentien toen hij het verkocht. Van mijn negentiende tot mijn 37e heb ik een eigen bedrijf gehad en in auto’s gehandeld.” Daarna werkte Eric voor een beheersmaatschappij, waar hij Vincent Spekschoor leerde kennen. „In juli is dat alweer tien jaar geleden.”
Metamorfose „In het begin toen we het werk samen gingen doen, waren de issues op het gebied van veiligheid heel anders”, weet hij nog goed. „Er is een metamorfose in de markt geweest, maar de grootste metamorfose hebben we zelf gemaakt door het bedrijf marktleider te maken op het gebied van veiligheid, dit mede door toedoen van ons VCA** certificaat. We doen gevaarlijk werk en willen dat de jongens aan het einde van de dag weer veilig naar huis gaan en dat opdrachtgevers ook de zekerheid hebben dat wij er alles aan doen om stagnatie en ernstige ongelukken te voorkomen.”
Eric blijft het een interessante branche vinden. „Zelfs na tien jaar”, lacht hij. „Ondanks dat het wel moeilijk is om goede jongens (erbij) te krijgen en te houden. Gelukkig hebben we al een heel goed team, met ervaring. Dat heb je ook nodig; dit werk doe je niet af in een paar keer proberen. Het is altijd moeilijk bereikbaar, diep, zwaar en op het eerste oog gevaarlijk. De dingen die wij doen zijn niet voor iedereen geschikt: het gros van de mensen vindt het eng of heeft moeite om het gevaar op de juiste manier in te schatten.”
‘Routine maakt gevaarlijk’ Zelf heeft Eric altijd oog voor de risico’s en verbeterpunten. „Routine maakt gevaarlijk”, benadrukt hij. Hij is blij dat Vincent net als hij zo gefocust is op de veiligheid. „Met hem kan ik prettig werken. We zijn kritisch naar elkaar en bereid een stapje harder voor elkaar te lopen. We kunnen het goed met elkaar vinden. Naast mijn collega is het ook mijn vriend. Ik kan me geen betere partner wensen om mee te werken.” De komende tijd verwacht hij dat het werk nog meer  zal toenemen. „Ik verwacht dat er, naast Agrifirm en ForFarmers waarmee we onlangs een meerjarig contract hebben afgesloten, nog een aantal klanten bij komen zodat we verder kunnen uitbreiden in personen en materialen.”
Meer weten? Bezoek onze website www.spekschoorbv.nl.
Back To Top