skip to Main Content
0575-820000 info@spekschoorbv.nl login APIERO

Spekschoor Industriële Reiniging bv is een vertrouwd adres voor al uw silo-, tank- en aanverwante reinigingswerkzaamheden.

Spekschoor Industriële Reiniging bv is sinds 1995 actief in de silo- en tank reiniging en is uitgegroeid tot een onderneming met 16 vaste medewerkers. De medewerkers van Spekschoor Industriële Reiniging bv voeren de silowerkzaamheden uit volgens HACCP- en GMP+-richtlijnen.

Dagelijks staat een team van 14 tot 16 siloreinigers en -monteurs ter beschikking. Samen met de uitvoerder worden de projecten uitgevoerd zoals de klant dit wenst. Uiteraard hebben alle medewerkers het veiligheidscertificaat voor aannemers, ook wel VCA genoemd.

Spekschoor Industriële Reiniging bv is per maart 2014 VCA** (twee sterren) gecertificeerd voor “het reinigen van silo’s”. Hiermee worden onder meer de kwaliteit en de veiligheid gewaarborgd.

vca-2

Het opleiding van het personeel ziet Vincent Spekschoor als een continu proces: “De veiligheid van de mensen staat boven alles. Bij ons worden alle materialen en gereedschappen stelselmatig gekeurd of voorzien van een veiligheidscertificaat. In onze branche geldt zeker de regel dat de hoge kwaliteit van onze diensten gehandhaafd moet blijven.”

Daarnaast heeft Spekschoor Industriële Reiniging bv een uniek onderhoudsregistratiesysteem, genoemd Apiero. Hierin zit onder andere het certificaat dat na reiniging van iedere silo, bunker, installatie, fabriek, leidingwerk en tank wordt afgegeven ter bevestiging van de uitgevoerde werkzaamheden.

Ook hanteert Spekschoor Industriële Reiniging bv:

Voor aanvang van iedere opdracht verzorgen wij standaard:

  • V.G.M. Projectplan;
  • Taak Risico Analyse;
  • Toolbox en Werkplek Inspecties.

Tevens heeft Spekschoor Industriële Reiniging bv:

  • Personeel dat is opgeleid volgens VCA**.
  • Gecertificeerde Buitenwacht-Mangatwachten.
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tot 10 Miljoen, 5 Miljoen per gebeurtenis.
  • Leveringsvoorwaarden gedeponeerd.

Referenties in alle takken van sport.
Bekijk hier het blanco certificaat.

Ons periodieke onderhoudssysteem genaamd APIERO kunt u online inzien op onze Apiero-pagina.

Met vriendelijke groeten,

Vincent Spekschoor

spekschoorhandtekening

Back To Top