skip to Main Content
0575-820000 info@spekschoorbv.nl login APIERO

Spekschoor tekent samenwerkingsovereenkomst met Agrifirm Feed!!

Spekschoor Industriële Reiniging tekent samenwerkingsovereenkomst met Agrifirm Feed

ZUTPHEN/APELDOORN – Spekschoor Industriële Reiniging uit Zutphen gaat opnieuw de samenwerking aan met Agrifirm uit Apeldoorn. Gisteren (dinsdag 3 mei) ondertekenden Bert Haank en Frits de Wit van Agrifirm Feed samen met Vincent Spekschoor de samenwerkingsovereenkomst in Zutphen.

“Spekschoor voldeed goed aan de eisen in onze aanvraag en hanteert een scherp tarief. Dat zijn de redenen dat wij deze overeenkomst hebben afgesloten”, verklaren de heren van Agrifirm Feed. Het bedrijf had een tendertraject gestart en een aantal partijen uitgenodigd om een aanbieding te maken voor de siloreiniging en de GMP-inspecties op zijn locaties. Bert Haank: “Een van de speerpunten daarin is het ontzorgen van onze bedrijfsleiders. Onze dienstverlener dient het initiatief te nemen voor bijvoorbeeld de GMP-inspecties.” Daarnaast vindt Agrifirm het belangrijk dat werkzaamheden, status en certificaten van de GMP-inspecties inzichtelijk zijn op een webportal.

Frits de Wit: “Spekschoor gaat voor Agrifirm Feed de volgende zaken organiseren en uitvoeren: de reiniging van de grondstoffensilo’s en de gereedproductsilo’s en –bunkers. Dit alles volgens de huisregels van Agrifirm en de wettelijke HACCP- en GMP-reglementen. Daarnaast zal Spekschoor ons middels een vliegende brigade ondersteunen bij incidentele werkzaamheden.”

Vincent Spekschoor is “supertrots”: “Uiteraard zijn wij blij dat wij als firma de acht locaties van Agrifirm Feed  en inmiddels ook al verschillende overige locaties binnen de Agrifirm Group mogen gaan ontzorgen inzake het silo-onderhoud voor de aankomende drie jaren. Vanuit ons APIERO.NL-systeem kunnen zij online zien hoe de status van onder meer de gereinigde silo’s is en worden zij automatisch op de hoogte gehouden indien deze weer gereinigd zouden moeten worden.

 

Fotobijschrift: Bert Haank en Frits de Wit van Agrifirm Feed kijken toe hoe Vincent Spekschoor de samenwerkingsovereenkomst voor het onderhoud van hun silo’s tekent. (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

1280px_Ondertekening_Agrifirm

Back To Top